2 Haziran 2009 Salı

eğer ki...


alınganmıyım son günlerde...biraz da kırılganlıkta var sanırım...dokunsan ağlayacak modtayım...olur ya zaman zaman kimse anlamaz ya anlamaya çalışmaz ya...anlamak istese de yanlış anlar ve seni cok farklı bir yere oturtur ya...söyleyecek cok şeyin olsa da susarsın ya....
o zaman lardayım...zordayım...yorgunum...gelmişse sözler dilin ucuna...şimdi içe kapanma...susma vaktidir...

6 yorum:

Eylm-Sdnz dedi ki...

yağmurcum bak sen bu yorumu okurken şöyle ellerini kaldır havaya!!! gerin gerin..aa bakma ama hadi:)))

hadi şimdi kocaman bi nefes çek!!!bakma öyle manyaklaşmadım...kızın içindi bu nefes..içine dolsunki bütün karamsarlığın gitsin..mutlu olasın...gülümsemeyide unutma ama tamammı..:)))
kıyamam üzülme..ağlama modunda çık bi an önce..öpüyorum kucak dolusu...

Hülya dedi ki...

canım benim sağolasın iyi ki buradasın...tamam önce senin için sonra kızım için kocaman nefesimi çektim...ya çok şükür mutluyum ama bu ara herkes üstüme geliyor bunu da yansıtıyorum yazılara aslında yazmamam lazım herkesi üzüyorum değilmi...kocaman bir gülücük gönderiyorum sana...hep bizimle kal..sevgiyle kal....( bir ara görüşelim İnşallah)

Belkıs dedi ki...

Bak şimdi giriyosun işyerinde wc ye, geçiyosun aynanın karşısına, gözünün yaşı kesilene kadar ağlıyosun, ağlıyosun. Azbiraz rahatlatır, tecrübeyle sabittir. Birde teşhisim doğruysa bu duruma, susmak doğru olanıdır galiba, konuşsan anlaşılmadığın gibi yargılanırsın çünkü. Bu psikolojinin geçici ve sorumlusunun olaylardan ziyade ruh hali olduğunu anlayabilecek bi dost varsa etrafta amenna, ama yoksa sakın ağzını açma. Ben genelde açamıyorum ağzımı. Bir süre sonra kendi kendimi tedavi ederek dönüyorum kaldığım yere ve ordan aynen devam yaşamaya.

Hülya dedi ki...

canım sağolasın...inanırmısın ilginiz bile mutlu etmeye yetti..susmak en iyisi.karşındaki seni anlamak istemiyorsa konuşmanın bir anlamı olmuyor...bende kendimi tedavi edip yeniden çoşkuyla dönüyorum...bir kaç gündür süren bu melankoliklik geçicek İşallah..hayat bu işte bir öyle bir böyle geçiyor...sizler beni anlıyorsunuz ya çok güzel...
mutlu yazılarımla kızımla devam edceğim yoluma...sevgiyle mutlu kalın...iyi ki varsınız...

sıdıka dedi ki...

kıyamam sana..katılıyorum derin bir nefese..şimdi bir daha yap deriiin nefes:D seni seviyorum ayşenazın annesi:))

Hülya dedi ki...

sağol canım...sen bilirsin beni geçti bile..