20 Kasım 2009 Cuma

Meleğim 21 aylık...

Ayşe kızım sen doğduğunda;

20 Kasım 200913:46 itibarı ile 20 Şubat 2008Bir Çarşamba günü dünyaya geldinSen doğalı 21 ay geçtiSen doğalı 91 hafta geçtiSen doğalı 639 gün geçtiSen doğalı 15.349 saat geçtiSen doğalı 920.986 dakika geçtiSen doğalı 55.260.516 saniye geçti
marastime=55259195;

Şu anda 1 yaşındasın
Bir sonraki doğum gününe 91 gün var
Bir sonraki yeni yıla 41 gün var
Hicri takvime göre doğum tarihin 13 Safer 1429
Tahmini ana rahmine düşme tarihin 16 Mayıs 2007
Şuan için Dünyadaki insan nüfusu : 7.025.536.124
Ortalama Türk erkeği ömrüne 65 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki erkek ömrüne 71 yıl uzaktasın
Ortalama Türk kadını ömrüne 70 yıl uzaktasın
Ortalama gelişmiş ülkelerdeki kadın ömrüne 78 yıl uzaktasın
Allah uzun ömürler versin
Senin yaşına eşit bir ördek 0 yaşında
Senin yaşına eşit bir keçi 0 yaşında
Senin yaşına eşit bir kedi 0 yaşında
Senin yaşına eşit bir at 0 yaşında
Senin yaşına eşit bir balina 5 yaşında
Balık burcundansınBurç taşın Mor Yakut
Burç UyumlarıYengeç, Akrep, Balık burçlarıyla uyumun çok iyi.
Oğlak, Kova, Koç, Boğa burçlarıyla uyumun iyi.
Aslan, Terazi burçlarıyla uyumun orta.
İkizler, Başak, Yay burçlarıyla uyumun kötü.
Burcuna göre çiçeğin Nergis
İlkbaharda balığın doğumu ile sarı renkli nergislerin de çiçekleri açar.
İlkbahar çiçeği ünvanı ona aittir. Özellikle trompet nergisi parlak sarı rengi ile büyüleyicidir.

Balık burcunun ünlüleri;
Albert Einstein
Galileo Galilei
Vivaldi
Marlon Brando
Ursula Andress
Elizabeth Taylor
Frederic Chopin
Rosa Luxemburg
Georg Friedrich Handel
Ornella Mutti
Suna Yıldızoğlu
Füsun Önal
Victor Hugo
Salvador Dali
Mihail Gorbaçov
Paolo Pasolini
Michelangelo
Sibel Turnagöl
Ercan Saatçi
Ferhan Şensoy
Seray Sever
Naşide Göktürk
Recep Tayyip Erdoğan
Aydan Şener
Beyazıt Öztürk
Balık burcuna uygun meslekler;Doktorluk, öğretmenlik, sosyal görevlisi, din adamlığı, müzisyen, tasarımcı, metin yazarı, yazar
Balık burcunun gök cismi: Neptün: Hayaller temsilcisi
Burçlar ve ElementlerElementin : Su
Su bir çok şekilde bulunabilir. Sıvı, buhar, gaz ya da donmuş olabilir. Küçük bir su kabarcığı kadar masum ya da okyanustaki kabarmış bir dalga kadar vahşi olabilir.
Herşeyi çok derinden hisseden su burçlarının içlerinde ihtiras fırtınaları esse bile dışarıya fazla bir şey belli etmezler. Sakin sular derin olur derler. Su burçları bir şeyi anlayıp çözmeye çalıştıkları zaman sessizleşip içlerine kapanırlar. Onları tanımak ve anlamak zaman içinde olacaktır. Kendilerini yavaş yavaş açarlar.
Su burçları yoğun ve güçlü duygularını özenle korumaya çalışırlar. Aşık oldukları zaman bütün kalpleri ile severler ve çok bağlanırlar. Duygusal, romantik ve çok hassastırlar. Sezgileri çok güçlüdür ve sizin söylediklerinizden çok yüz ifadenizden, ses tonunuzdan, vücut dilinizden anlam çıkarırlar. Bu özellik Balık burcunda çok gelişmiştir. Su, temizler ve hayatın devam etmesini sağlar. Su, evrensel çözücüdür, maddeleri çözer ve onun özelliklerini alır. Su burcundan birine sorununuzu anlatın, kendi sorunu imiş gibi üstlenecektir. Sizi dikkatle dinler, duygularınızı hisseder, manevi destek olur ve iyi tavsiyelerde bulunur.
Başkalarının dertlerini kendi dertleri gibi üstlenip üzülmekten ve devamlı fedakarlıklarda bulunmaktan yıpranırlar. Bu yüzden ara ara yalnız kalıp, toparlanmaya ihtiyaç duyarlar.
Su grubu ruhu yönetir. Su sınırlanmayı sevmez, hayal gücü çok gelişmiştir ve çok yaratıcıdır. Resim, müzik, fotoğrafçılık, edebiyat ve dansta diğer insanlardan ilham alarak yaratırlar. Yaratıcılıkla ilgili işlerde, küçük işletmelerde, atölyelerde ya da kendi işlerinde çalışmaktan zevk alırlar.
Keskin sezgileri ile finans alanında da çok başarılı olabilirler. Su burçları yakın ilişkilerde daha çok başarılıdırlar.
Balık sonuncu burçtur ve kendinden önce gelen bütün burçlardan bir özellik almıştır. Bu yüzden de bütün burçlarla iyi anlaşır. Manevi değerleri ağır basan Balık burcu diğer insanlara yardım eder. Kova genel anlamda insanlık için bir şeyler yaparken, Balık burcu birebir insanlara yardımcı olur. Başkalarına yardım etmek uğruna kendini feda edebilir. Balık burcu fedakarlık demektir ve yakınları için yapamayacağı fedakarlık yoktur.
Kader Sayın 5 (Yazıcı)Dogustan Merkur ozellikleriniz var. Enerji canlisiniz.Ince bir zekanizin yani sira iyimser bir kisiliginiz var. Yasam sizin icin cesaret gerektiren bir macera. Eglenmesini dahasi yasamasini cok iyi biliyorsunuz. Yasamin degiskenligi sizin degisik ve cesitlilige olan duskunlugunuzle tam bir uyum icinde oldugundan yasama rahatlikla ayak uydurabilirsiniz. Dunyanin merkezi olmaktan hoslaniyorsunuz. Ama olmadiginizi bir turlu kabul etmek istemiyorsunuz.Ozgurlugunuze cok duskunsunuz. Ve hic bir seyin sizi ozgurlugunuzden alikoymasina izin vermiyorsunuz.Sozcukleri kullanmada cok basarilisiniz. Bundan dolayi konusmaya dayali mesleklerde cok basarili olursunuz. Eglence ve yazin dunyasinda bir yildiz gibi parlayabilirsiniz. Ancak ustun konusma yeteneginiz bazen sorunlarada yol acabilir.Bilmediginiz konulara dalarak mahcup olabilirsiniz.Degisken bir karakteriniz var. Bu kotu bir ozellik degil.Kimileri icin bir zevk de denilebilir. Size gore akilli insan zamana ayak uydurmak zorundadir.Ihtiyaclarinizin neler oldugunu biliyor ve bu ugurda yapmaniz gerekenlerden kacmiyorsunuz. Sizin icin mutluluga giden yol buradan geciyor. Her ne pahasina olursa olsun almak.Mutluluk kendinizi ifade etmek ve basariya ulasmaktir.
Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Kaplumbağa)Uyumlu, sicakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle davranıyorsunuz.Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız.
Burcunuza göre tatil seçeneğin;Balık insanı iflah olmaz bir romantiktir. Tatilinden iyice zevk alabilmesi için biraz fantezi olmalıdır. Gerçek, günlük hayata benzeyen sıradan bir tatil ona göre değildir. Su elementi Balık için en iyi tatil, ada ve deniz kenarında olandır. Dalga seslerinin duyulduğu, deniz manzaralı küçük bir otel, hassas Balık insanını rahatlatacak ve sakinleştirecektir. Balık fazla atletik olmayan yaratıcı bir burçtur, bu yüzden ağır sporlar yerine yüzmeyi, kürek çekmeyi, yelkenle açılmayı, şnorkelle dalmayı ve sahilde uzun yürüyüşlere çıkmayı tercih edecektir.Tekne kiralamak harika bir fikir olacaktır, fotoğraf makinesi ile artistik yaratıcı fotoğraflar çekecektir. Balık burcu ayakları temsil eder. Balık insanı özellikle romantik aşk şarkıları ile dansetmeyi çok sever. Sezgileri gelişmiştir ve seyahat sırasında keşfetme duygusu ona zevk verir. Onu yapılması gereken tatil aktiviteleri ile programlamaya kalkmayın. İlginç şeyler bulursa kalmak isteyecek, özgür olamama hissi ise onu rahatsız edecektir.
Burcunuza göre şarkı;Sen yinede Yaşardan " Beş dakika bekle git" söylersin
Burcunuza göre internet alışkanlıkların; Balık burcunun en belirgin özelliği sanal alemdeki oynadığı oyunlardır. Zira Onu chat yaparken nadir görürsünüz. Kendini sanal oyunlara adapte eder. Durumu sürekli Dışardadır Otomatik msjnda "Oyun oynuyorumm yazın cevap veriririm" yazar ama cevap verdiğine henüz rastlanmamış ender kozalak burçlardandır
Burcunuza göre giyim tercihlerin; Bu burcun kadınlarının en önemli özelliği çok kararsız olmalarıdır. Ne giyeceklerine bir türlü karar veremezler. Parlak ve saten türü kumaşları tercih ederler. Spor giyimin yanı sıra, klasik giyimden de hoşlanırlar. Alışverişte başkalarının tavsiyelerinden çok kolay etkilenirler.
Korkuların; Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu.
Sen doğduğunda cumhurbaşkanımız Abdullah Gül
Sen doğduğunda başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN
Doğduğunuz yıl asgari ücret: 608,4 YTL
Doğduğun günün Hürriyet Gazetesi, Time Dergisi, Rolling Stone ilk sayfası :
Doğduğun sene Avusturya-İsviçre'da yapılan Avrupa Kupasını İspanya aldı.Türkiye de tarihinde ilk kez yarı final oynama başarısı göstermiştir.
2007-2008 sezonunun şampiyon takımı Galatasaray, gol kralı Semih Şentürk (Fenerbahçe) 17 gol


sizde öğrenmek isterseniz burada....

sağlıkla sevgiyle kalın

Hiç yorum yok: