7 Ekim 2008 Salı

Halasının güzel prensesi Zeynebim Hoşgeldin...



Güzel prensesim Zeynebim...dünyamıza hoşgeldin canım yavrum...Uğur getirdin sevinç getirdin yuvamıza...Tatlı yavrucak halasııı seni de çok seviyor hem de çok...ne şeker tatlı şeysin sen yaaa.... can da cansın sen de aynen halasının kuzusu Mehmedim ve kızım Ayşenazım gibi...Biriciğim güzel yavrum bahtında senin gibi güzel olsun...Allahım tüm yavrucuklarımıza hayırlı sağlıklı mutlu ömürler versin İnşallah...

7 yorum:

gökkuşağı dedi ki...

Maşallah Zeynep bebeğe de Allah uzun, sağlıklı, hayırlı ömürler versin inşallah canım. Hülyacım kız halaya çekermiş var mı benzerlik?

Hülya dedi ki...

sağol canım gökcüm...halasının prensesi daha çok abisi ile annesinin karışımı gibi şimdilik...yavrucukla her muhabbetimde söylüyorum ona halaya çeker kız kısmısı diye ama bakalım hala umutluyum ilerde halasına benziycek diye...ancak kendi yavrukuşum bilem anasına benzemezken bilmiom artıkım...umut dnyası işte :)

HAKYEMEZ dedi ki...

SİZLERİ SEVİYORUZ

HAKYEMEZ dedi ki...

ALO AŞKLARIM,CANLARIM,KURBANA GELİN LAN,NE OLUR,LÜTFEN

Hülya dedi ki...

valla gelmeyi bizde çok istiyoruz ama sanırım imkanlar yeterli olmıycak...burada bizimle olduğunuz için çok teşekkür ederiz amcamız ve yengemiz bizlerde sizi çok seviyoruz :)))
biz gelemiosss barim siz gelin lütfennnnn amcasııı yengesiiiiii

Adsız dedi ki...

Selamün aleyküm
zeynepciğin resimlerine bakarken kendi Zeynebimi hatırladım.İnanın sesim kısıldı sanki boğazımda bişeyler düğümlendi..Çok özledim yavrumu.. o benim ilk torunum bugün 1 yaşına bastı.Allah kısmet ederse pazar sabahı uçakla geliyorlar. Anneannesinin bitanesi..
Rabbim tüm sevenleri kavuştursun, bitanelerimizi korusun
Allahım sizin yavrunuza da sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin
gülhemra

Hülya dedi ki...

anladığım kadarıyla bir anneannesiniz...inanın sizi burda görmek hem şaşırttı hem sevindirdi...teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...Allahım tüm yavrularımızı korusun sağlıkla bizlere bağışlasın İnşallah...torununuza ve sevdiklerinize tez vakitte kavuşmanız dileğiyle....sevgiyle mutlu kalın...